Find nærmeste

BOWL’N’FUN
Dansk English Deutsch

Bowl'n'Fun Vejle

Enghavevej 9

7100 Vejle

75 83 04 88

bookvejle@bowlnfun.dk

Åbningstider

 • Mandag
  10.00
 • Tirsdag
  10.00
 • Onsdag
  10.00
 • Torsdag
  10.00
 • Fredag
  10.00
 • Lørdag
  10.00
 • Søndag
  10.00

Udtalelser fra medarbejdere

Mads Kølby
Centerchef i Bowl'n'Fun

Mads 2

” Jobbet som centerchef i Bowl’n’Fun kæden byder aldrig på to ens dage, hvad enten man sidder på kontoret på en administrativ dag eller står bag baren og ekspederer nogle af vore mange gæster. Som centerchef er man naturligvis centrets ansigt ud ad til, man har ansvaret for den daglige drift, overholdelse af budgetter, oplæring, ansættelse, afskedigelse, sikring af høj motivationsfaktor og trivsel blandt personalet samt lave målsætninger og opfølgning for personalet – alle opgaver er med til at sikre en spændende og udfordrende hverdag. Som centerchef har man stor indflydelse på ens egen arbejdsdag og der er stor fleksibilitet, hvilket også er med til at gøre jobbet attraktivt. Med Bowl’n’Funs store fokus på uddannelse og intern rekruttering er der store muligheder for personlig udvikling og avancering i stillinger, hvis man ønsker dette.”

 

 
Stig Engelhardt
Souschef i Bowl'n'Fun

Souschef_Stig

”Bowl'n'Fun og The Grill er en spændende arbejdsplads, da to dage aldrig er ens. Der arbejdes altid på udvikling af nye koncepter, eller optimering af gamle.

Derudover er gæsterne næsten så forskellige som man kan forestille sig. Det gælder alt fra børn til børnefødselsdage, unge mennesker til Bowlroom, samt familier og julefrokoster mv., så der er nok at se til. Men med det fantastiske sammenhold og teamwork blandt kollegaerne, er det kun endnu federe at være på arbejde, når der er travlt.

At arbejde som souschef har lært mig en masse om ledelse og hvordan man kan gribe en bred vifte af udfordringer an, hvilket jeg også har kunne bruge privat. Det er super inspirerende at arbejde med bl.a. ansættelser, personaleudvikling, målsætninger og motivation af medarbejdere.
Det der som souschef giver mig mest, er at fornemme glæden hos vores gæster, og at se medarbejdere rykke sig i en positiv retning efter en succesoplevelse.”

 

 

 

Kim Jensen 
Tekniker, Bowl'n'Fun

Tekniker_Kim

”Jeg har som tekniker i Bowl´n´fun Silkeborg og Horsens, ansvaret for at alt indenfor det tekniske område i centrene kører som det skal. Det er alt fra reparation og vedligehold af bowlingmaskiner, oliemaskine, lysshow, morskabsautomater, Laser Hero udstyr, til div. el-opgaver, grill, ventilation og computere etc.

Jeg kan godt lide den brede vifte af forskellige arbejdsopgaver, hvor man har mange hatte på, og at man aldrig helt kan vide, hvad man møder ind til, da der er fart på ude i centrene. 

Jeg er rigtig glad for at være i Bowl´n´Fun kæden, hvor der altid er gang i udviklingen af nye idéer, og der må gerne tænkes stort. Og så har jeg et rigtig godt samarbejde, både med mine tekniske kollegaer, i de andre centre, samt ledelsen i kæden. De er ikke bange for at give medarbejderne ansvar, og vise tillid til deres evner. Vi hjælper hinanden i Bowl´n´Fun.”

 

© Bowl’N’Fun 2013